ورود اعضا

بهره وری ، حلقه گمشده واحدهای صنعتی است

اخبار پرتال جی

رییس کمیسیون صنعت و معدن اتاق اصفهان گفت:بهره وری حلقه گمشده واحدهای صنعتی است.

 «مصطفی رناسی در جمع اعضای کمیسیون صنعت و  معدن اتاق اصفهان تصریح کرد:برخی از واحدهای صنعتی موفق در استان اصفهان توانستند با اتکا بر بهره وری در عرصه تولید موفق عمل کنند.وی به بررسی عملکرد شرکت های موفق در کمیسیون صنعت خبر داد و گفت:در این جلسه ارتقا بهره وری در شرکت فولاد مبارکه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. رناسی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:عمده نخبگان جامعه به سمت رشته های پزشکی و مهندسی جذب می  شوند و علاقه مندی کمتری نسبت به رشته های مدیریت و بازرگانی دارند.وی با انتقاد از ارزش گذاری جامعه نسبت به رشته های مهندسی  و پزشکی گفت:رشته های بازرگانی و مدیریت نیازمند حضور نخبگانی است که جذب سایر رشته ها می شوند.وی توسعه فرهنگ عمومی جهت حضور نخبگان جامعه در رشته های مدیریت را لازم و ضروری دانست.وی در بخش دیگری از سخنان خود به راه اندازی مپفا(مرکز مبادلات پیمانکاری فرعی اصفهان ) به همت اتاق و شرکت شهرک های صنعتی اصفهان اشاره کرد وگفت:طی هماهنگی با spx ترکیه قرار شده که از تجربیات این مرکز برای تقویت مپفا استفاده شود.

«محمود ارباب زاده»معاون بهره برداری شرکت فولاد مبارکه اصفهان در این جلسه به تشریح اقدامات این شرکت در راستای ارتقای بهره وری پرداخت و گفت:اشتغال 15 هزار و 300 نفر و تولید 5/7 میلیون تن فولاد در شرکت های وابسته نشان از توجه به بهره وری در این شرکت را دارد.وی وجود طرح های توسعه مداوم ،نیروی انسانی توانمند،مدیریت زنجیره تامین ،بومی سازی و سیستم مشخص فعالیت را از ویژگی های بازر فولاد مبارکه برشمرد و گفت:رمز موفقیت این شرکت در سیاست گذاری  صحیح  و  اجرای  سیاست هاست.وی تولید ورق در این شرکت در سال 70 را 5/2 میلیون تن ،در سال 76 . 2/3  میلیون تن و در سال 83 . 2/4 میلیون تن اعلام کرد و گفت:این روند رشد تولید همچنان ادامه دارد و برای سال 93 برای شرکت تولید  2/7 میلیون تن فولاد هدف گذاری شده است.وی سرمایه گذاری در تولید را یکی دیگر از عوامل موفقیت فولاد مبارکه برشمرد و گفت:این شرکت تلاش کرده که طرح های توسعه را با سرعت هرچه تمام تر به بهره برداری برساند و  به عنصر زمان در طرح های توسعه توجه ویژه ای مبذول دارد.وی توجه به بالادست و پایین دست  شرکت را از دیگر ویژگی این شرکت نام برد و گفت:فولاد مبارکه در بخش مواد اولیه در عمده معادن  سنگ سهام دارد و نیاز صنایع پایین دست را مورد توجه قرار می دهد.ارباب زاده تبدیل پرسنل پیمانکار در سال 88 به قرارداد مستقیم را یکی از چالش های شرکت برشمرد و افزود:برنامه ریزی برای هماهنگی مناسب بین نیروهای رسمی و پیمانکاری از چالش های بسیار دشوار شرکت بود که با برنامه ریزی توانست برطرف شود. معاون بهره برداری فولاد مبارکه خاطر نشان کرد:میزان تحقق اهداف ،رضایت مشتری ،مشارکت در نظام های بهبود عملکردهای رفتاری ،انظباط مالی ،عملکردهای ایمنی ،بهداشت و زیست محیطی و رضایت کارمندان از جمله شاخص های بهره وری فولاد مبارکه است .

گلکار:تصمیم گیری برای مدیران صنعتی دشوار شده است

«محمودگلکار»مسوول کمیته بررسی و رفع موانع  کمیسیون در این جلسه گفت:چالش های پیش روی شهرک صنعتی محمود آباد که به عنوان بزرگترین شهرک سنگ مطرح است ،هر روز افزایش می یابد و با وجود مصوبه هیات دولت هنوز اقدام مثبتی برای این شهرک صورت نگرفته است. وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار مشخص شدن تصمیمات اقتصادی برای سال آینده شد و گفت:مدیران واحدهای صنعتی در پایان سال برای سال آینده برنامه ریزی می کنند و متاسفانه شرایط اقتصادی برای سال آینده مشخص نیست.

مسایلی :عملکرد تشکل های غیر دولتی اقتصادی باید بازشناسی شود

 «مهدی مسایلی»دیگر عضو کمیسیون به بررسی نقش تشکل های غیر دولتی در بخش اقتصاد اشاره کرد و گفت:بیش از 1200 تشکل غیر دولتی در کشور وجود دارد که بررسی عملکرد و تاثیرگذاری آن نیازمند بررسی است.وی از نبود مدل و الگو برای فعالیت تشکلهای صنفی جهت پیگیری خواست های اعضا خبر داد و گفت:بی تجربگی ،فقدان آموزش ،دانش محدود اعضای هیات مدیره از جمله نقاط ضعف تشکلهای غیر دولتی بخش اقتصاد است .

 نجفی زاده:ایجاد مرکز پژوهش فولاد یک ضرورت است

«عباس نجفی زاده»رییس انجمن آهن و فولاد ایران در این جلسه به لزوم تشکیل مرکز پژوهش و فناوری فولاد ایران تاکید کرد و گفت:شرکت های بزرگ فولاد سازی جهان با ایجاد این قبیل مرکزها توانستند میزان تولید و تنوع تولیدات را افزایش دهند.

وی انجام تست های آزمایشگاهی ،مدل سازی و شبیه سازی ،انجام آزمایش در مقیاس پایلوت ،آزمایش در مقیاس صنعتی و تعیین دستور العمل تکنولوژی رااز جمله وظایف این مرکز برشمرد.وی اضافه کرد:متاسفانه شرکت های فولادسازی ایران نتوانستند یک نوع فولاد جدید به بازار مصرف فولاد جهان عرضه کنند و این مرکز می تواند فولادهای جدیدی را  به خط تولید برساند.

  «ابراهیم احمدی»عضو کمیسیون صنعت و معدن اتاق اصفهان در این جلسه گفت:افزایش مواد اولیه مانند روغن از هر بشکه ای 350 به 920 هزار تومان باعث بالا رفتن بهای تمام شده کالای ساخته شده می شود.وی  صنعت خودرو را یکی از مزیت های اقتصادی کشور برشمرد و گفت:متاسفانه صنعت خودرو با چالش های متعددی روبروست.

در پایان این جلسه کتاب «جک،سخنی از درون دل» به نویسندگی جک ولش ویر و استاران جان بایرن مترجم محمدعلی طوسی  توسط حق پناه عضو کمیسیون ارایه شد.